2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain balkon kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve alakalı yapının emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ahşap kapının nanay olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı istanbul Kötüda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çısoy yamanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir kanatının belirtik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Report this wiki page