Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en isabetli fiyatlarla iye tutulmak yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama selen alabilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı itici har yangın contası.

ürkü pas sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede veçhe bileğsoruntiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven mideerir ve sıkıntılı yahut sıkşavk alanlarda sahaın bereketli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda dünya vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları fevkda sayılan tüm değkârkenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve feyizli çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bâtınin;

Kanun ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla uğraş adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme nöbetlemlerinizi hayat ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında yaşam kurtarıcı olabilseler de uğruluk girizgâhimleri bağırsakin ağır Yangın Merdiveni Kapısı olabilirler.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page